Közösségi jacuzzik

ROMA

A roma pezsgőfürdő 9 fő számára alkalmas (9 ülőhely + 0 nyugágy), amelyet nyilvános létesítményekhez és professzionális használatra terveztek. Beltérre és a földbe süllyesztve is kiváló. 

Szűrőrendszert és túlfeszültség tartályt igényel. 18db JET és 18db fúvókával rendelkezik.

VERONA

A veronai pezsgőfürdő 5 fős (3 ülőhely + 2 nyugágy), nyilvános létesítményekhez és professzionális használatra. Ezt a pezsgőfürdőt földbe vagy béleltre tervezték. Szűrőrendszert és túlfeszültség tartályt igényel. 24db JET és 12db fúvókával rendelkezik.

WELLMAX

A Wellmax pezsgőfürdő 7 személyes (5 ülőhely + 2 nyugágy), nyilvános létesítményekhez és professzionális használatra készült. Beltérre és a földbe süllyesztve is kiváló. Szűrőrendszert és túlfeszültség tartályt igényel. 53db JET és 10db fúvókával rendelkezik.

TOKYO

A Tokyo 70 pezsgőfürdő 7 személyes (6 ülőhely + 1 nyugágy), nyilvános létesítményekhez és professzionális használatra. Ezt a pezsgőfürdőt földbe vagy béleltre tervezték. Szűrőrendszert és túlfeszültség tartályt igényel. 58db JET és 21db fúvókával rendelkezik.

OLYMPIA

Az Olympia fürdőt 11 fő számára tervezték (11 ülőhely és 0 fekvőhely); nyilvános telepítésre vagy professzionális használatra tervezték.  Szűrőrendszert és túlfeszültség tartályt igényel. 16db JET és 20db fúvókával rendelkezik.

FORMENTERA

A Formentera pezsgőfürdő 4 személyes (4 ülőhely + 0 nyugágy), nyilvános létesítményekhez és professzionális használatra készült. Ezt a pezsgőfürdőt földbe vagy beltérre tervezték. Szűrőrendszert és túlfeszültség tartályt igényel. 12db JET és 28db fúvókával rendelkezik.

VULCANO kör alakú rozsdamentes acél SPA + spotlámpa

A Vulcano fürdő 6 férőhelyes. Egy darabból készült, 2 mm vastag AISI-316L rozsdamentes acélból.
6 üléssel rendelkezik, különböző típusú hidromasszázzsal az ágyéki és a vádli területén.
Méretek: Ø 230 x 90 cm. Jellemzők: 12 masszázsfúvóka (víz). 18 légfúvóka (levegő). 3 db projektor. 2 piezoelektromos gomb.