Every Skill Uszodatechnika ahol a minőség alapkövetelmény

medence kivitelezés, medence építés, medence fóliázás...

Magas medencefedés

JUPITER

A magas medencefedések egyik legnagyszerűbb formájú, szimmetrikus kialakítású modellje a Jupiter. A magassága és kosara íveltsége a medencetér teljes kihasználhatóságát biztosítja, miközben csodás kilátást enged a csillagos égboltra, a téli tájra, az őszi kertre, vagy más panorámákra a polikarbonát medencefedés. A Jupiter biztosította térben öröm a játék, az úszás, a labdázás, így teljes az élmény a család számára a medencében.

TRITON

A Triton az aszimmetrikus formájával nem csak különleges, trendi és modern kiegészítője a kertnek, hanem kényelmes közlekedési lehetőséget is teremt a medence partján. A különleges medence fedés a medencét látványosabbá teszi, elegánsabbá, korszerűbbé pusztán azzal a lágy, lefelé ívelő vonalvezetéssel, ami az aszimmetriából ered.

DELTA

A Delta  szintén aszimmetrikus formát kapott, melyet az íves lágy vonalak mellett a sarkított, szögletes szélek törnek meg. Harmóniáját épp e kettősség adja. Az aszimmetrikus medence fedés kialakítás lehetővé teszi a medence szélén való közlekedést a zárt térben is, így ideális és otthonos belső teret nyújt a családi fürdőzések számára az év nagy részében.

SPACE

A Space kialakítása adja a legmarkánsabb formát, ami így ránézésre is stabilitást biztosít a szerkezetnek. Robosztus, szögletes vonalvezetése, trapéz formája talán a legjobb térkihasználást adja a medencének minden modellünk közül. Ez a medence fedés magasság és forma lehetővé teszi a kényelmes közlekedést a medence szélén, vagy akár a megfelelő pihenők kialakítását is.