AquaSkill Uszodatechnika ahol a minőség alapkövetelmény

Medence kivitelezés, medence építés, medence fóliázás...

Masszázs medencék

 

Ha valaki beleül egy masszázsmedencébe számtalan jótékony hatás éri.
A víz, mint az élet egyik alapeleme, természetes közeget jelent az ember számára, amellyel közvetlenül érintkezve megnyugszik, ellazul. A béke és a nyugalom az egészség legfőbb forrása. Ezáltal számos stresszen is alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg, vagy érhetünk el jelentős javulást.

A masszázsmedencék lehetnek: Épített, vagy Előre gyártott kivitelűek. Épített kivitelnél bármilyen forma mélység, alakzat lehetséges, ami gyakran üvegmozaik burkolatot kap. Felszereltsége az ön fantáziájának szüleménye, melyekkel biztosított a megfelelő komfort érzet.

Épített masszázsmedencék:

Többnyire mozaikburkolattal ellátott vasbeton medencék, mely készülhet süllyesztet ill. feszített víztükörrel. A betervezett komfortnövelők kiválasztása után kezdődhet a medence kivitelezése. Az építés során a vasalat közzé kerülnek be a szerelvények, fúvókák, majd betonozás, vízzárás és burkolás következik. A befejező fázisban a medence gépészetének összeszerelése történik mely magában foglalja a homokszűrő berendezés, medencefűtés, masszázsszivattyúk, légkompresszor beszerelését.

Előre gyártott masszázsmedencék:

 

Akrill héjjal vannak ellátva, mindennapi használatuk nagy segítséget nyújt a stresszoldásban, kellemes ellazulást biztosítanak. Különböző méretben és felszereltségben készülnek, beltéren és kültéren egyaránt telepíthetőek. A kis helyigénynek illetve az esztétikus megjelenésnek köszönhetően a kert illetve ház ékességévé válhat.



vissza