• Relax & meditáció

  Relax & meditáció

  Amitől beindulnak a pozitív gondolataid

 • Sopremapool

  Sopremapool

  Szöveterősített medencefóliák...

 • Skypool by Fluidra

  Skypool by Fluidra

  A legfejlettebb technológia...

 • Lakossági medencék

  Lakossági medencék

  minőség kompromisszumok nélkül...

Masszázs medencék

 

Ha valaki beleül egy masszázsmedencébe számtalan jótékony hatás éri.
A víz, mint az élet egyik alapeleme, természetes közeget jelent az ember számára, amellyel közvetlenül érintkezve megnyugszik, ellazul. A béke és a nyugalom az egészség legfőbb forrása. Ezáltal számos stresszen is alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg, vagy érhetünk el jelentős javulást.

A masszázsmedencék lehetnek: Épített, vagy Előre gyártott kivitelűek. Épített kivitelnél bármilyen forma mélység, alakzat lehetséges, ami gyakran üvegmozaik burkolatot kap. Felszereltsége az ön fantáziájának szüleménye, melyekkel biztosított a megfelelő komfort érzet.

Épített masszázsmedencék:

Többnyire mozaikburkolattal ellátott vasbeton medencék, mely készülhet süllyesztet ill. feszített víztükörrel. A betervezett komfortnövelők kiválasztása után kezdődhet a medence kivitelezése. Az építés során a vasalat közzé kerülnek be a szerelvények, fúvókák, majd betonozás, vízzárás és burkolás következik. A befejező fázisban a medence gépészetének összeszerelése történik mely magában foglalja a homokszűrő berendezés, medencefűtés, masszázsszivattyúk, légkompresszor beszerelését.

Előre gyártott masszázsmedencék:

 

Akrill héjjal vannak ellátva, mindennapi használatuk nagy segítséget nyújt a stresszoldásban, kellemes ellazulást biztosítanak. Különböző méretben és felszereltségben készülnek, beltéren és kültéren egyaránt telepíthetőek. A kis helyigénynek illetve az esztétikus megjelenésnek köszönhetően a kert illetve ház ékességévé válhat.vissza

Megosztás

medencewebshop.hu

Kapcsolat

Kivitelezés/általános ügyek:

Tel: +36-70/233-5878 

E-mail: info@medencekultura.hu

Szaküzletünk elérhetősége:

4026 Debrecen, Pesti utca 33.

Tel.: 06-52-227-413

06-30-141-3999

www.medencewebshop.hu

Szaküzlet Nyitvatartás:

H-P : 9.00 - 17.00

Sz :   9.00 - 13.00

V :    Zárva