• Relax & meditáció

    Relax & meditáció

    Amitől beindulnak a pozitív gondolataid

  • Sopremapool

    Sopremapool

    Szöveterősített medencefóliák...

  • Skypool by Fluidra

    Skypool by Fluidra

    A legfejlettebb technológia...

  • Lakossági medencék

    Lakossági medencék

    minőség kompromisszumok nélkül...

Vasbeton medencék

 

Stílusos megjelenés, hosszú élettartam jellemzi ezt a medence tipust. Formályát tekintve bármilyen méret és forma kialakítható, akár változó vízmélységgel. Készülhet feszített vagy süllyesztett víztükörrel.

Betonmedencék üvegmozaik, vagy csempe burkolattal:

Ez a medencetípus a legjobb minőséget és a leghosszabb élettartamot biztosítja. Előállítási költsége a szakirányú munkák miatt a legmagasabb. A medence első fázisában a fenéklemez kiöntése dupla vashálóval ellátva, majd az oldalfal zsaluzása ami szakembert igényel, szintén dupla vasalattal transport vízzáró betonnal kiöntve készül. A már simított felületre dupla vízzáró műgyantát viszünk fel 2-3 mm vastagságban. A burkolás igen nagy precizitást és minőségi alapanyagot követel. Ezek a medencék készülhetnek: Süllyesztett vagy Feszített víztükörrel. Bármilyen méret és forma igény szerint elkészíthető. A betontestbe többfajta komfortnövelő berendezés alakítható ki (helyben úszó, buzgár, világítás, masszázsfúvókák). A legtartósabb, legigényesebb medencetípus.

Süllyesztett víztükör esetében a vízszint a medence pereme alatt 10-15 cm-rel lejjebb található. Ez biztosítja, hogy a hullámzó vízszint ne csapjon ki a medencéből. A víz felszínén lebegő szennyeződéseket egy skimmer beépítésével távolítjuk el. A skimmer a változó vízszint ellenére képes a vízfelszín tetejét vékony rétegben szívni és ezzel együtt az ott lebegő szennyeződéseket a szűrőkosárba juttatni. Családi medencéknél nem számottevő a különbség a feszítette víztükrűvel szemben.

Feszített víztükrű medencék a medence pereméig vannak töltve, a szűrő beindulásakor a víz kibukik és a túlfolyó rácson át a vályúba, majd a kiegyenlítő tározóba jut, ahonnan a szivattyú újból visszajuttatja a medencébe. A feszített víztükrű medence lényegesen összetettebb, ezért az építési költség is magasabb 30-50%-al. Párolgása több mint a süllyesztett víztükrűé, ebből adódóan több vegyszert is igényel. Szűrése viszont jobb, hatékonyabb a süllyesztett kivitellel szemben.



vissza

Megosztás

medencewebshop.hu

Kapcsolat

Kivitelezés/általános ügyek:

Tel: +36-70/233-5878 

E-mail: info@medencekultura.hu

Szaküzletünk elérhetősége:

4026 Debrecen, Pesti utca 33.

Tel.: 06-52-227-413

06-30-141-3999

www.medencewebshop.hu

Szaküzlet Nyitvatartás:

H-P : 9.00 - 16.00

Sz :   Zárva

V :    Zárva