• Relax & meditáció

  Relax & meditáció

  Amitől beindulnak a pozitív gondolataid

 • Sopremapool

  Sopremapool

  Szöveterősített medencefóliák...

 • Skypool by Fluidra

  Skypool by Fluidra

  A legfejlettebb technológia...

 • Lakossági medencék

  Lakossági medencék

  minőség kompromisszumok nélkül...

Medence fűtés

A kültéri medencék már 20 °C fok körül használhatóak. Azonban ezt a hőfokot csak az első nyári napsütötte hetekben érné el magától a medencénk. Mikor hűvösebb az időjárás a felfűtés elég költséges, sokan csak szolár takarót használnak. Ezért a fűrdő szezon csak két-három hónapra korlátozódik.

A medence fűtés legmodernebb módja az elektromos hőszivattyú használata.

Medence fűtés hőszivattyúval.

A medence hőveszteségét nagyrészt a felületi párolgáson keresztül veszíti. Ezért javasolt azt használaton kívűl mindíg takaróval fedni. Ettől eltekintve rá kell segíteni a víz fűtésére, ilyenkor kell hőszivattyút használnunk. A medence hőszivattyú a napsütéstől függetlenül biztosítja a medencénk kellemes hőfokát.

Az egyszerüen telepíthető levegő-víz hőszivattyús fűtés a levegő hőtartalmát veszi igénybe, tehát +10°C felett hatékonyak igazán. Egységnyi villamos energia felhasználásával akár 5-8 egységnyi hőenergiát is képesek előállítani. Ez az érték az úgynevezett jósági fok vagy COP. 

Ezért a hőszivattyús fűtés az induló nagyobb bekerülési költséget nem számítva az üzemeltetési költségek tekintetében a legkedvezőbb. Függetlenül működik a levegő hőmérsékletétől. Hátránya viszont a viszonylag nagyobb összegű beruházási költség. Minél melegebb az idő, annál hatékonyabb, és csak lassan melegíti fel a víztömeget. Emiatt a vásárlás előtt mindenképp ellenőrizd a berendezés teljesítményét, vesd össze a medencéd méreteivel.

Megosztás

medencewebshop.hu

Kapcsolat

Kivitelezés/általános ügyek:

Tel: +36-70/233-5878 

E-mail: info@medencekultura.hu

Szaküzleteink elérhetősége:

4028 Debrecen, Nyíl utca 66.

4026 Debrecen, Pesti utca 33.

Tel: 06-52-227-413

www.medencewebshop.hu

Szaküzlet Nyitvatartás:

H-P : 9.00 - 16.00

Sz :   Zárva

V :    Zárva