AquaSkill Uszodatechnika ahol a minőség alapkövetelmény

Medence kivitelezés, medence építés, medence fóliázás...

Medencék

Porocell medencék

Porocell medencék

Egyedi falazóelemes medence, a legmodernebb technológiával. EPS anyagú építőelemek, melyek rendkívül jó hőszigetelik a medencét.

tovább

Acélpalástos fóliás medence

Acélpalástos fóliás medence

Kedvező ár, gyors telepítés, akár házilag is telepíthetőek. Ezek a medencék csak süllyesztett víztükörrel kaphatóak. Előre gyártott de több méretben léteznek így mindenki megtalálja a megfelelő méretet.

tovább

Masszázs medencék

Masszázs medencék

Ha valaki beleül egy masszázsmedencébe számtalan jótékony hatás éri.
A víz, mint az élet egyik alapeleme, természetes közeget jelent az ember számára, amellyel közvetlenül érintkezve megnyugszik, ellazul. A béke és a nyugalom az egészség legfőbb forrása. Ezáltal számos stresszen is alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg, vagy érhetünk el jelentős javulást.

tovább

Vasbeton medencék

Vasbeton medencék

Stílusos megjelenés, hosszú élettartam jellemzi ezt a medence tipust. Formályát tekintve bármilyen méret és forma kialakítható, akár változó vízmélységgel. Készülhet feszített vagy süllyesztett víztükörrel.

tovább

Üvegszálas medencék

Üvegszálas medencék

Esztétiukus megjelenés, gyors kivitelezés, hosszú élettartam jellemzi az üvegszálas medencéket. Ezek a medencék előre gyártott méretekben készülnek, ezért csak konkrét méretben és formában kaphatóak.A kerámia medence színtartósága hosszú éveken keresztül megmarad.

tovább

Polipropilén medencék

Polipropilén medencék

Gyors telepítés elérhető áron. Akár házilag is kivitelezhető műanyag medencék előre gyártott méretekben. Legfőbb jellemzője hogy a medence anyaga önmagában vízzáró. Kissebb családi medencéknél a legideálisabb.

tovább

Zsaluköves fóliásmedence

Zsaluköves fóliásmedence

Kifinomult megoldások mindenkinek... Hazánkban a legelterjettebb medence tipus. Az ár érték arányokat figyelembe véve a legjobb és a leghosszabb élettartamot biztosítja.

tovább