Rólunk

CÉGTÖRTÉNET vagy...

MINŐSÉG ÉS SZAKÉRTELEM AZ USZODATECHNIKÁBAN

Cégünk 2010 ben jött létre azzal a céllal hogy a családi medencék gépészetének kivitelezésében, azok karbantartásában, üzemeltetésében nyújtson segítséget megrendelői számára.

Az évek alatt az uszodatechnikában szerzett egyre nagyobb szakmai tapasztalat, a folyamatos poizitív visszajelzések, valamint az időközbeni, közületi medencékkel kapcsolatos igények megnövekedése miatt, cégünk 2011 évtől folyamatosan résztvesz a közösségi medencék kivitelezésében is. Azóta ezen a területen egyre több tapasztalatot szerezve állunk megrendelőink rendelkezésére, ügyfeleink kimagasló elégedettsége mellett, azok speciális igényeihez is alkalmazkodva próbálunk a piaci igényeknek, egyre magasabb színvonalon megfelelni. 2010-ben megnyitottuk uszodatechnikai szaküzletünket, a saját és az egyre bővülő ügyfélkörünk medencéivel kapcsolatos, azokhoz szükséges berendezések, alkatrészek, uszodavegyszerek és egyéb, a medence üzemeltetéshez szükséges teljes körű termékpaletta forgalmazása céljából. Az azóta eltelt időszakban megismerkedtünk a különböző forgalmazók, egyre szélesebb körű kínálatával, ezért nagy tapasztalattal és odaadással tudunk ügyfeleinknek segíteni, az általuk keresett termékek megfelelő kiválasztásában.

A jövőben egy profeszionális és teljeskörű szolgáltatáson alapuló, komplex uszodatechnikai szolgéltatást nyújtó, az innovatív technológiákat a medencekultúrába integráló rendszerek elterjesztésével szeretnénk foglalkozni. Ezzel reményeink szerint segítséget tudunk nyújtani a megrendelőink szabadidős tevékenységéhez, azt egyre gondtalanabbá tenni, és a teljes család otthoni szórakozásához, szolgáltatásainkkal hozzájárulni. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keresse fel bizalommal cégünket, szaküzletünket.

Üdvözlettel: Gyarmati János, ügyvezető.