• SkyPool a Fluidrától

  SkyPool a Fluidrától

  lépj be a Skypool világába egy feledhetetlen élményért

 • Medencetisztító robotok

  Medencetisztító robotok

  a Maytronics teljes körű megoldást kínál a medencegondozáshoz

 • Épített medencék

  Épített medencék

  vezető megoldások lakossági medencék terén

 • Közületi medencék kivitelezése

  Közületi medencék kivitelezése

  vegyszeradagolók, homokszűrők, élményelemek

 • Medence fóliaburkolatok széles választéka

  Medence fóliaburkolatok széles választéka

  Elbtal Plastics minőség kompromisszumok nélkül

Rólunk

CÉGTÖRTÉNET vagy...

MINŐSÉG ÉS SZAKÉRTELEM AZ USZODATECHNIKÁBAN

Cégünk 2010 ben jött létre azzal a céllal hogy a családi medencék gépészetének kivitelezésében, azok karbantartásában, üzemeltetésében nyújtson segítséget megrendelői számára.

Az évek alatt az uszodatechnikában szerzett egyre nagyobb szakmai tapasztalat, a folyamatos poizitív visszajelzések, valamint az időközbeni, közületi medencékkel kapcsolatos igények megnövekedése miatt, cégünk 2011 évtől folyamatosan résztvesz a közösségi medencék kivitelezésében is. Azóta ezen a területen egyre több tapasztalatot szerezve állunk megrendelőink rendelkezésére, ügyfeleink kimagasló elégedettsége mellett, azok speciális igényeihez is alkalmazkodva próbálunk a piaci igényeknek, egyre magasabb színvonalon megfelelni. 2010-ben megnyitottuk uszodatechnikai szaküzletünket, a saját és az egyre bővülő ügyfélkörünk medencéivel kapcsolatos, azokhoz szükséges berendezések, alkatrészek, uszodavegyszerek és egyéb, a medence üzemeltetéshez szükséges teljes körű termékpaletta forgalmazása céljából. Az azóta eltelt időszakban megismerkedtünk a különböző forgalmazók, egyre szélesebb körű kínálatával, ezért nagy tapasztalattal és odaadással tudunk ügyfeleinknek segíteni, az általuk keresett termékek megfelelő kiválasztásában.

A jövőben egy profeszionális és teljeskörű szolgáltatáson alapuló, komplex uszodatechnikai szolgéltatást nyújtó, az innovatív technológiákat a medencekultúrába integráló rendszerek elterjesztésével szeretnénk foglalkozni. Ezzel reményeink szerint segítséget tudunk nyújtani a megrendelőink szabadidős tevékenységéhez, azt egyre gondtalanabbá tenni, és a teljes család otthoni szórakozásához, szolgáltatásainkkal hozzájárulni. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keresse fel bizalommal cégünket, szaküzletünket.

Üdvözlettel: Gyarmati János, ügyvezető.

Kapcsolat

Üzleteink:

4028 Debrecen, Nyíl utca 66.

Tel: 06-52-247-768

4026 Debrecen, Pesti utca 33.

Tel: 06-52-227-413

Tel: +36-20/242-44396 (általános ügyek)

E-mail: info@medencekultura.hu

www.medencekultura.hu

www.medencewebshop.hu

Szaküzlet Nyitvatartás:

H-P 8.30 - 16.30

Sz  8.30 - 12.30

V   Zárva

Megosztás